Ikväll diskuterar vi dj-kultur och spelar skivor på Heavens Door i Örebro!

Ikväll, torsdag 17 mars besöker vi Heavens Door för en After Work kl. 17-21. Tillsammans med dj- och musikprofilerna Stig ”Stickan” Svärd, Arne Holmberg, Lo Hagberg och Pelle Härdstedt diskuterar vi den lokala dj-kulturen kl 18-19. Varmt välkomna till en kväll med massor av musik (DJs Gavana & Anaya), utställningar och en inblick vad som har hänt och vad som händer i Örebro! Kl 16 intervjuas vi också i SR P4 om DJ-liv: Tune in

20160315_223032
20160315_222917

Bild 1: DJ Claes Hedberg när han fick pris för att ha gjort mest för disco i Sverige 1979-80. Bild 2: Dj Claes Hedberg och Stig “Stickan” Svärd när de i slutet av 60-talet byggde ett diskotek i Örebro.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s