Boken DJ-liv har skickats till tryck!

Omslag

I mars 2014 åkte vi till en stuga vi lånat i några dagar. Vi hade en idé om att skriva en bok om DJ-kulturen i Stockholm. Under närmare två år har vi nu skrivit den här boken på helger och semestrar (vid sidan av våra heltidsjobb), intervjuat superintressanta aktörer och lärt oss massor om tiden innan vi själva började att spela i slutet av 90-talet. Vi är så oerhört tacksamma över alla som har bidragit till innehållet i boken och hjälpt oss på olika sätt i processen (ni vet vilka ni är!). Vi tackar också vår lyckliga stjärna att Gidlunds Förlag för ett år sedan antog vårt manus och sedan dess har stöttat oss på alla sätt och vis. Idag har boken skickats in till tryck! Hoppas att vi ses på bokreleasen den 26 februari på Kägelbanan i Stockholm!! Anna & Anna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s