Malaga Nights in Elektroniskt i P2 Sunday 1st of June!

Listen to the brilliant radio programme Elektroniskt i P2 on Sunday 1st of June. There will be music by Tom Wolgers, Hans Appelqvist, Fennesz, Ellen Allien and Rumpistol. Also they will play another of the songs on Malaga Nights EP by Gavana! The inspiration this week is the City.

3224645_2048_1152

Elektroniskt i P2 med Lisa Wall hör du den hetaste nya elektroniska musiken. Knaster, sprak, digitala pulser, analogt skorrande, fältinspelningar, hårda beats och glittrande pop blandas i programmet som undersöker den elektroniska musiken på djupet.

Elektroniskt i P2 med Lisa Wall produceras vid Sveriges Radio Malmö. Programmet produceras av Erik Mikael Karlsson och i redaktionen ingår även Johanna Olofsson,Helena Lopac och Sandra Mickelsson.